PEP (Politically Exposed Person) | Deep web

De PEP database van KYCOS®  bestaat uit personen waaronder staatshoofden, regeringsleiders en ministers, parlementsleden en leden van bestuurslichamen van politieke partijen uit meer dan 200+ landen. Dit deel van de webapplicatie is speciaal ontworpen om de financiële sector te ondersteunen om aan de nieuwe wettelijke vereisten van Wwft 2018 te voldoen.

Met behulp van KYCOS®  kunt u controleren of uw cliënten de status van een PEP (Politically Exposed Person) persoon hebben. Wij gebruiken de meest uitgebreide lijsten van politieke personen (PEP’s) uit alle landen en gebieden van de wereld. De structuur van de database komt overeen met de definitie van PEP’s volgens de FATF Recommendations en van de nationale regelgevers wereldwijd. Dagelijks wordt de bron gecontroleerd op updates en geactualiseerd. De software gebruikt de nieuwste technologieën zoals matching algoritmes van machine learning om de cliënten met de PEP-status en hun relaties te monitoren.

Via KYCOS® zijn de gegevens van Offshore Leaks Database van het International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ) mogelijk te raadplegen. De cliënten kunnen gescreend worden ten opzichte van meer dan 520.000 offshore-bedrijven, stichtingen en trusts van de Paradise Papers (2017), Panama Papers, Bahamas Leaks (2016) en Offshore Leaks projecten.

Vraag DEMO aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.