AML Data

KYCOS® consolideert de verzameling van meerdere gegevens wereldwijd, waardoor verbeteringen worden aangebracht in de snelheid van onboarding en het compliance-proces. De belangrijke elementen, waaronder UBO’s, PEP’s, sancties en negatieve nieuws worden geïdentificeerd en geverifieerd in seconden tijd om het compliance-team betere risicobeslissingen te kunnen laten nemen. 

Neem contact op

KYCOS® helpt u slimmere beslissingen te nemen middels:

Adverse Media
Het dynamische karakter en het volume van negatieve nieuws maken het voor analisten bijna onmogelijk om alle gerelateerde risicogegevens, die elke dag online worden gegenereerd, te verwerken. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën, zoals machine learning, maakt KYCOS® het mogelijk om de relevante risico’s efficiënter en kosten-effectiever te identificeren. De zoekresultaten worden overzichtelijk gepresenteerd, zodat het compliance-team een snel en eenvoudig oordeel kan maken.

Wereldwijde Sancties Screening
Met de compliance oplossingen van KYCOS® voert u een doeltreffende screening uit voor uw cliënten en hun relaties aan de hand van alle belangrijke nationale en internationale sanctielijsten die in real time gemonitord zijn. Daarnaast kan een koppeling met uw eigen lijsten worden gerealiseerd. Om een correcte en betrouwbare beoordeling van uw onderzoek te kunnen maken, zijn er de belangrijke landenrisico-indicatoren toegevoegd.

Officiële opsporingslijsten
KYCOS® maakt het mogelijk uw cliënten te screenen op hun eventuele aanwezigheid op verschillende nationale en internationale opsporingslijsten. Er worden automatische en geavanceerde zoekopdrachten uitgevoerd. 

PEP data 
KYCOS® gebruikt de inhoud van enkele wereldwijde databases die meer dan 2,5 miljoen PEP-records bevatten vanuit 200+ landen. Alle PEP-profielen zijn uitgebreid gestructureerd met extra informatie en gegevens. 

Realtime rapporten
Via een embedded data analytics platform hebben wij verschillende geïntegreerde dashboards, interactieve rapportages en analytische views in KYCOS® ingevoerd om onze klanten in staat te stellen een beter inzicht in hun aanvraag van de gegevens te kunnen krijgen.
Het gebruik van de BI-platform (business intelligence) levert state-of-the-art rapportages en analyses. U kunt verschillende rapporten met alle belangrijke verzamelde bevindingen van uw cliënten uitprinten om snellere en betere geïnformeerde beslissingen te kunnen nemen.
Wij kunnen ook extra rapporten op maat implementeren die precies op uw wensen aansluiten.