Business Intelligence | Realtime rapportage

U bent als organisatie op een gerichte wijze data van uw cliënten aan het verzamelen, registreren en analyseren en de daaruit resulterende informatie in besluitvormingsprocessen toe te passen om de prestaties van uw organisatie te verbeteren. Via een embedded analytic platform hebben wij verschillende geïntegreerde dashboards, interactieve rapportages en analytische views in KYCOS® Intelligence applicatie ingevoerd om onze klanten in staat te stellen een dieper inzicht in hun aanvraag van de gegevens te kunnen krijgen.
Het gebruik van de BI-platform levert state-of-the-art rapportages en analyses. Met behulp van onze BI-platform (business intelligence) kunt u tijdens of aan het eind van het acceptatieproces van uw cliënten verschilldende rapporten met al hun belangrijke verzamelde bevindingen uitprinten om sneller en beter geïnformeerde beslissingen te kunnen nemen.
Het BI-proces in KYCOS® Intelligence bestaat uit enkele fases: registreren van de gegevens van cliënten in de database; data verzamelen, combineren en analyseren en distribueren van inzichten en rapporten via portal om een goede beslissing te nemen.
Wij kunnen ook extra rapporten op maat implementeren die precies op uw wensen aansluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.