Audit trail

Dynamische audit trail in KYCOS® – het aantonen van naleving van KYC-beleid
De audit module biedt volledige traceerbaarheid van de uitvoering van het Wwft-onderzoek. Elke zoekopdracht, genomen beslissing en activiteit worden vastgelegd in het audit trail, evenals de tijd waarop ze werden uitgevoerd en door welke gebruiker. Deze informatie kan door interne auditors en toezichthouders worden beoordeeld om de besluitvormingsprocessen te begrijpen.
KYCOS®  biedt transparantie door makkelijk te identificeren van alle kritische momenten in het compliance-proces, de genomen maatregelen, de beheersing van de uitvoering van het proces, de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de gebruikte informatiebronnen.

Voor wie?
Beschikbaar voor alle Wwft-plichtige instellingen die onder toezicht staan en regelmatig een adequate implementatie van de regelgeving en de juiste naleving van de Wwft moeten bewijzen.

Belangrijke voordelen:
* Besparing van auditkosten met out-of-the-box functionaliteit: het automatisch bewaren van alle records verbetert de kwaliteit van data, genereert grotere operationele efficiëntie en zorgt voor lagere kosten voor compliance.
* Beperken van blootstelling aan regelgeving- en reputatierisico: een bewezen compliance-proces dat een nauwkeurige verantwoording biedt voor het vereenvoudigde of verscherpte cliëntenonderzoek.

Vraag DEMO aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.